Gezin zit gezellig in het gras

Particuliere verzekeringen

  • Op maat advies over uw verzekeringspakket
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert
Afspraak maken

Financiële diensten, vermogensbeheer en particuliere verzekeringen

Verzekeren is mensenwerk

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Klaver Financieel Advies combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

Persoonlijk financieel advies, bij u in de buurt

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u ons altijd bellen op +31 6 50210159. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Heerhugowaard. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden. Bij Klaver Financieel Advies krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis!

Kom daarom langs bij Klaver Financieel Advies voor een persoonlijk advies.

Stel ons gerust uw vraag